Nieuws

Laatste Druturnia nieuws

Nieuwe rooster online

Het nieuwe rooster staat online. Mocht je vragen hebben mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

____________________________

Veranderende samenstelling leiding

Ook bij de leiding zullen we afscheid nemen van een aantal trainers en trainsters. Dat is inmiddels bekend bij de groepen en binnenkort wordt ook het rooster en de site bijgewerkt. Graag bedanken wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de lessen om onze meiden en jongens elke week maar weer een fijne sportbeleving te laten mee maken!

____________________________

Algemene Leden vergadering Druturnia 2018

Op 11 juni jl. was er wederom de Algemene Leden Vergadering van Druturnia. In deze vergadering was er weer aandacht voor de resultaten van afgelopen jaar, kijken we vooruit en waren err natuurlijk ook de financiele zaken. De kas commissie heeft de administratie bekeken en decharge gegeven aan de penningmeester, Kees Vos. Dit was ook zijn laatste handeling als penningmeester. Saskia Aalbers-Hol is zijn opvolger en benoemd door de ALV. Ook Mary Hol (Leden administratie) stopt en voor haar is Helen Zwartkruis-Krechting in de plaats gekomen. Dank aan Kees en Mary, en veel succes voor Saskia en Helen. Tot slot stopt ook Jos Reijers als algemeen bestuurslid. Het bestuur mag dus nog aangevuld worden en ook voor het beheer van de website zoeken we nog hulp.

____________________________

Suggesties voor de website?

Onze website draait weer enige tijd en we horen graag uw aanvullingen en opmerkingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We merken dat we steeds vaker via Facebook foto's en berichten te delen. Wij streven er naar om het beide zo goed mogelijk te doen maar over het algemeen staan nieuwsberichten vaak sneller op Facebook dan op de website. 

____________________________

Afmelden voor training?

Afmelden voor een training graag via de trainer/trainster doen. Zij zullen aangeven of het via What's App, telefonisch of e-mail kan.

____________________________

Materiaal gekeurd door Janssen & Fritsen

Enige tijd geleden (15 maart 2018) is de firma Jansen & Fritsen bij Druturnia geweest om alle materialen te keuren. Wij vinden veilig sporten namelijk erg belangrijk, hoe voor de hand dat soms ook klinkt. Inmiddels is ook duidelijk welke zaken goed zijn, welke nu en ook later moeten worden vervangen. Inmiddels zijn daar al de nodige stappen in gezet waar dat ook direct moest en zullen we een aantal zaken later doen omdat het nu nog goed mee kan,

____________________________

Start nieuwe groep

Is uw kind tussen de 4 en 8 jaar en heeft hij/zij zin om te beginnen met turnen? Vrijdag 2 maart van 16:00u - 17:00u start een nieuwe groep onder leiding van Manon van Beem. Uw kind is welkom om twee lessen proef te draaien. De locatie is De Lier in Puiflijk. 

____________________________

Video van Free Running instuif

In de kerstvakantie organiseerde Druturnia een Free Running instuif!
Klik op onderstaande filmpje voor een leuke video van die instuif!

____________________________

De Grote Clubactie 2017

Ook voor Druturnia is de Grote Clubactie voor 2017 van start gegaan. Veel leden zijn al druk met de verkoop en door loten te kopen steun je Druturnia. Meer informatie is te vinden op www.clubactie.nl .

____________________________

De Nationale Sportweek / Sportproeverij 

Een groot aantal kinderen heeft tijdens de Sportproeverij in sporthal De Heuvel kennis gemaakt met de stoere sport Freerunning. Trainer Philip maakte de jongens en meiden enthousiast door ze verschillende tricks uit te leggen en uit te laten voeren.

Freerunning wordt gegeven op woensdagmiddag van 15.00-16.30 uur en van 16.30-18.00 uur in De Lier te Puiflijk.

____________________________

Vacatures

Ben jij dé enthousiaste trainer/trainster die wij zoeken?

Voor de recreanten in de leeftijd van 4-8 jaar zoeken wij per direct een trainer/trainster die
• bevoegd is om les te geven
• in staat is om lessen op recreatief niveau te organiseren die voor elk kind haalbaar zijn en waar ook uitdaging in zit;
• zorgt voor een veilige en gezellige les.

Het gaat om twee groepen die op vrijdag van 16.00 uur-17.00 uur en van 17.00 uur-18.00 uur turnen.

Tijdens de lessen is er hulp van assistenten die door jou worden aangestuurd.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd?
Neem contact op met Martine Elhorst, telefoon 06 - 385 80 867 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

____________________________

Tweedehands Turnkleding en trainingspakken

Ben jij op zoek naar een Druturnia turn- of trainingspak?
of wil je die juist te koop aanbieden? Dat kan!

Stuur een mail naar Linda de Klerk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld
• wat je aanbiedt of zoekt
• de kledingmaat
• in welke staat de kleding is
• welke prijs je ervoor in gedachten hebt.

TIP! Als je iets verkoopt, kun je misschien ook een foto meesturen.

Het gaat alleen om clubkleding van Druturnia!!!

____________________________

 

 

Druturnia Nieuws

Druturnia