De contributie bestaat uit twee delen: reguliere contributie voor de lesgroepen en de bondscontributie.

Reguliere contributie
De reguliere contributie is het bedrag waarmee kosten van de vereniging worden gedekt: de zaalhuur, de betalingen aan de leiding, het op orde houden van de materialen, de extra activiteiten en de algemene verenigingskosten. Er is sprake van een korting op het uurtarief indien er meerdere lesuren gevolgd worden.In de ledenvergadering op 22 mei 2019 is de contributie als volgt vastgesteld:

Activiteit

Basisbedrag per les tot 16 jaar

Basisbedrag per les vanaf 16 jaar

Lesduur

Turnen - Recreanten

€ 156,00

€ 183,60

1 uur

Turnen - Selectie

€ 302,65

€ 356,20

2 uur

Beweegdiploma

€ 156,00

NVT

1 uur

Freerunning

€ 231,65

€ 272,65

1,5 uur

Dance Fit

NVT

€ 158,10

1 uur

 

Bondscontributie
Naast de reguliere contrubutie moeten we bondscontributie betalen aan de turnbond. Omdat wij aangesloten zijn bij de KNGU zijn alle leden lid van de KNGU. Dit staat los van het wel of niet mee doen aan wedstrijden. Aan de KNGU moeten wij voor ieder lid bondscontributie afdragen. Hiervoor zorgt de KNGU dat de opleiding en bijscholing van de leiding voor een vereniging betaalbaar blijft. Verder is uw kind hiermee ook aanvullend verzekerd bij ongevallen via een collectieve verzekering bij de KNGU. Wij hebben ervoor gekozen de bondscontributie niet in het uurtarief mee te nemen, omdat we veel leden hebben die meer dan 1 uur sporten.

De bondscontributie bedraagt in het seizoen 2019-2020 voor ieder lid € 25,50.

Wijze van betalen

Betaling gaat via de penningmeester met een automatisch incasso. Dit is vermeld op het inschrijfformulier en dien je in te leveren bij de leiding van de groep waar je gaat sporten.

Je kunt kiezen voor een jaarbetaling, een kwartaalbetaling of een maandbetaling. Iedereen betaalt hetzelfde per les jaar, het jaarbedrag wordt dan verdeeld in 1, 4 of 10 termijnen. In juli en augustus factureren wij niet.

Aanmelden

Aanmelden kan door het  inschrijfformulier in te vullen.

Adreswijziging

Adreswijzigingen kunnen schriftelijk worden doorgegeven aan de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opzeggen

Opzeggen / afmelden kan alleen schriftelijk bij de ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag zouden wij vernemen de reden waarom je stopt. 

Recreanten

Hierbij ga je een (contributie)verplichting aan voor een half jaar. Bij tussentijdse opzeggen moet de contributie per half jaar worden doorbetaald. Opzeggen moet minimaal 1 maand voor het einde van het lopende half jaar: voor 1 januari en voor 1 juli.

Selectie

Hier ga je een (contributie) verplichting aan voor een heel seizoen (t/m 31 juli). 

 

Druturnia

Druturnia contributie

Druturnia