Dé steunpilaren van Druturnia

Manon van Beem: Selectie jong talenten, Nijntje beweegdiploma groep 1 en groep 2 en recreanten 1.

Ik ben Manon van Beem, trainster bij Druturnia op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Daar geef ik met veel plezier les. Daarnaast begeleid ik juffen in opleiding. Overdag ben ik er voor onze kinderen Jesse, Nienke en Teije.

Wil Gulpers: Recreanten

Ik ben Wil Gulpers, 60 jaar en ik woon in Nijmegen. Sinds 1981 geef ik gymnastiek en turnen aan alle leeftijden. Bij Druturnia geef ik op maandag les aan de recreanten turners van 4 tot 9 jaar.

Sanne Albers: Jongens

Ik ben Sanne Albers en ben 19 jaar. Ik geeft les op vijdag van 18.00-19.00 uur bij de jongens van verschillende leeftijden. Het doel van deze groep is om lekker te kunnen sporten en ondertussen ook nog leuke kunstjes en turnoefeningen te leren. Ik volg een opleiding tot verpleegkundige. Buiten school om help ik op zaterdag bij de Jongtalentengroep. Daarnaast turn ik zelf nog twee uur per week.

Surjati van Soest: DanceFit 

Ik ben sinds 2018 actief bij Druturnia. Ik geeft ook elders dans en yogalesen en verzorg bij Druturnia de DanceFitles, waar iedereen altijd welkom is. Mijn passie en expertise liggen bij dans en yoga, maar Druturnia heeft me inmiddels ook nieuwsgierig gemaakt naar de turnwereld. Daarnaast versterk ik het team graag waar nodig is.

 

  • Manon
  • Wil
  • Gianna

*Klik op de foto's voor een vergroting.